Riparim Smartphone

Nese keni nje smartphone ,ju vareni prej tij perdite. Telefoni ju sjell perdite lajmet me te fundit,Ju lidh me kontaktet tuaja,Ruan fotot tuaja dhe ju ndihmon te jeni te perpikte me takimet tuaja. Ne e kuptojme qe nese demtohet atehere ju keni nevoje per nje riparim te shpejte te tij. Tekeniket tane jane te specializuar per te regulluar te gjitha markat dhe modelet dhe ju mund te keni telefonin tuaj gati ne nje kohe shume te shpejte.

Sillni cfaredolloj telefoni per riparim

Ne mund te riparojme iPhone tuaj. Nese keni modeline fundit apo jeni akoma me iPhone 3G ne mund te kujdesemi per pajisjen tuaj dhe ta sjellim perseri ne jete. Nese preferoni nje model Samsung ne kemi ekspertizen te riparojme edhe modelet Samsung . Ne riparojme te gjithe modelet duke perfshire modelet Galaxy S dhe Galaxy Note. Keni nje model Xperia ? Tekniket tane mund tju ndihmojne me riparimin ne kete linje telefonash. Na lini te kujdesemi per Sony tuaj dhe ta kthejme ne gjendje pune. HTC eshte gjithashtu nje nga markat e preferuara nga perdoruesit e smartphone. Nese ka sistemin Android apo Windows ne mund ta riparojme -programojme dhe ta kthehme ne nje pajisje me performance te larte ne te cilen te mbeshteteni. Nese jeni besnik te BlackBerry gjithashtu mund ta sillni te ne nese ka nevoje per kujdes. Ne mund te riparojme problemet me prekjen apo problemet me tastieren.

Nuk ka rendesi se cfare pajisje keni ,Tekniket tane jane te trajnuar per te diagnostikuar dhe riparuar problemet qe hasni. Keni nevoje per riparim tani ? Mos vononi te na kontaktoni.

Nuk ka zgjidhje me te mire per riparimin e celulareve sesa MobilNet