MOBILNET STORE & SERVICE

Servisi i pare ne Shqiperi per telefona celulare

MobilNet - Servis Celularesh

Servis dhe pjese origjinale te cmimin me te mire ne Shqiperi

Duke startuar ne vitin 1999 MobilNet eshte dyqani i pare qe ofron ckodime, riparime dhe pjese kembimi per celularet. Gjithmone te perditesuar me teknikat dhe zgjidhjet e zgjuara per te gjitha problemet si ne telefonat e thjesht po ashtu edhe ne smartphone me te fundit

MobilNet 1999-2020

Ajo qe na vecon ne nga gjithe te tjeret eshte eksperienca dhe cilesia e ofruar ne sherbimet tona.

Servise Celularesh ka shume por nese doni siguri dhe garanci, Zgjidhja eshte:

MOBILNET

Telefon 0692121111