CKODIM CELULARE

Shume pajisje si smartphone apo barphone te ardhura nga jashte kane nevoje per nje ckodim qe quhet Ckodim Rrjeti.

Kjo ndodh pasi shume pajisje jane te blera me kontrate nga operatore te ndryshem ne shume vende te tjera te botes.
Per te mundesuar kete gje nevojiten pajisje dhe programe te ndryshme te cilat gjejne apo fshijne kodin e bllokimit nga telefoni.

MobilNet eshte servisi i pare ne Shqiperi qe ka mundesuar ckodimin e telefonave duke filluar ne vitin 1999 dhe deri tani vazhdon te jete lider ne kete fushe. Pajisjet me te fundit dhe zgjidhjet me te mira per ckodimin e telefonave.

Nese keni nevoje per ckodim na kontaktoni ne telefon 0692121111 ose ne email per informacion mbi cmimin dhe vonesen

Faleminderit